Relatieborrel

Hoe uw borrel er ook uit moet komen te zien, wanneer u kiest voor Gooiland Events kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak, flexibiliteit en bovendien een meedenkende partner. Gooiland biedt ruimte voor hele grote borrels tot 2200 personen en voor veel kleinere borrels vanaf 50 personen. Door gebruik te maken van diverse ruimtes en zalen zijn de mogelijkheden eindeloos. Mogen wij u de mogelijkheden laten zien? Kom dan eens langs voor een vrijblijvend locatie bezoek.

  • check

    Getalenteerde cateraar

  • check

    multifunctionele ruimtes

  • check

    vernieuwende ideeën

Geïnteresseerd in het organiseren van een borrel in Gooiland?


Uw relatieborrel; uw wensen centraal

U organiseert een borrel, groots of klein. Daar heeft u de perfecte locatie voor nodig. Een locatie die goed bereikbaar is, klasse uitstraalt en zo multifunctioneel is, dat deze zich altijd naar uw wensen laat vormen. Rijksmonument Gooiland, centraal gelegen in Hilversum, biedt ruimte voor borrels van 50 tot 2200 personen. We beschikken over bijzondere ruimtes met namen als het Theater, de Cineac en het Green Lounge.

Onze getalenteerde cateraar, met een voorliefde voor puur eten, verzorgt graag uw hapjes. Tenzij u natuurlijk liever voor een bittergarnituur kiest. Belangrijk om te weten is dat alles mogelijk is. Wanneer u niet precies weet hoe u invulling wilt geven aan uw borrel, bieden wij met liefde een ervaren team, die bekend staat om haar vernieuwende ideeën en oog voor detail.

Mogen wij uw borrel onvergetelijk maken?champagne