Theater

Wist je dat we in onze evenementenlocatie ook een authentiek theater in ons assortiment hebben? En niet zómaar 1! Een hele knusse. Gooiland Theater is 1 van de meest intieme van Nederland en heeft een werkende, originele, handbediende trekkenwand. Dat is best bijzonder. Geen enkel ander theater heeft dat nog in Nederland!

Het theater is ontworpen in 1934 door Jan Duiker om voor vertier te zorgen voor de Amsterdamse elite die naar Hilversum waren verhuisd om de drukte te ontvluchten. Het theater biedt ruimte aan 750 gasten, verdeeld over de begane grond en het balkon. Hierdoor kan het gezelschappen van diverse aantallen huisvesten.

Waar ben jij naar op zoek? Informatie over het door onszelf samengestelde theaterprogramma? Neem dan een kijkje op onze theaterwebsite. Juist benieuwd naar de mogelijkheden hoe je ons theater kunt inzetten voor jouw evenement? Lees dan even verder!

Vraag naar de mogelijkheden voor een evenement in ons theater

Gooiland theater – zakelijk

Hé jij! Leuk dat je nog even bent blijven plakken. Je bent dus nieuwsgierig hoe je Gooiland theater kunt inzetten voor jouw evenement? Laten we je alvast vertellen wat we vaker doen. Ons theater wordt veel gebruikt voor plenaire sessies, omdat een theater net dat beetje extra schwung geeft aan jouw evenement. Het heeft iets magisch om lekker weg te zakken in pluche stoelen en te luisteren naar de spreker die op de planken staat tussen 2 rode doeken in.

Verder is Gooiland theater enorm geliefd voor diners. Nu zie je dat misschien niet direct voor je? We leggen het even uit. Over de rode stoelen op de begane grond bouwen we een enorm podium, zodat je letterlijk met een gezelschap van 1000 man kunt dineren tussen de lichtspots! Hoe gaaf is dat?

Wat we ook geregeld doen is een bedrijfsfeest in het theater. Het principe is hetzelfde: over de stoelen wordt een podium gebouwd en daarop speelt een dj, zodat iedereen uit z’n dak kan gaan.


Dan zijn er dus nog meer opties. Maar we willen je niet alles voorkauwen in deze platte tekst op de website. We nemen je liever mee in ons verhaal. Dat doen we het liefste in real-life. Wel zo handig om te kijken of we meteen een klik hebben, de ja of de nee. Daarin zijn wij enorm eerlijk. Als wij het niet zien zitten, of we vinden onze locatie niet bij jouw concept passen: even goede vrienden maar dan gaan we ons niet in bochten wringen. Waarom niet? Wij geloven in ons concept en willen jou het best mogelijke bieden in onze locatie.

En nu verder?

Wellicht denk je nu, allemaal leuk en aardig, maar ik wil die lui wel eens ontmoeten! Gaaf! Wij jou ook. Juriaan Couperus is expert als het gaat om ons theater. Geef ons een belletje en vraag naar Juriaan. Hij denkt met liefde en enthousiasme met jou mee. Klikt het tussen beiden en zijn jullie benieuwd naar Gooiland theater? Dan plannen wij altijd, maar dan ook altijd een locatiebezoek in. Waarom? We zijn niet zo van met prijzen schieten in het wilde weg. We willen je leren kennen, meedenken en eerlijk is eerlijk: we genieten van het ontmoeten van nieuwe mensen! Is alles koek en ei? Dan maken we met precisie jouw draaiboek van a tot z. En natuurlijk zo transparant mogelijk! Niets is irritanter dan de vraag ‘waar komt die kostenpost vandaan?!’  Zien we jou snel in ons theater?