Seminar organiseren

U bent op zoek naar een geschikte locatie voor een seminar, omdat u bijvoorbeeld een workshop of lezing wilt geven of een ander soort seminar wilt organiseren. U wilt uiteraard dat deze locatie centraal gelegen en goed bereikbaar is, maar ook dat deze bijdraagt aan het succes van uw seminar.

Gooiland, gevestigd in een bijzonder monumentaal pand, voldoet aan al uw wensen en heeft ruimte voor seminars tot 2200 personen. Wij beschikken over een Theater, Cineac en een Green Lounge, maar ook onze kleinere ruimtes kunnen geschikt zijn. Een seminar organiseren? Dan denkt u dus aan Gooiland Events.

  • check

    centraal gelegen

  • check

    monumentaal pand

  • check

    oog voor detail

Geïnteresseerd in het organiseren van een seminar bij Gooiland?

Wij staan u bij het organiseren van uw seminar bij

Wij denken niet graag in beperkingen en weten daarom zeker dat wij aan uw wensen kunnen voldoen. Vindt u het lastig om zelf invulling te geven aan uw seminar? Ons ervaren team is vernieuwend en creatief. Hun oog voor detail maakt elk event tot een succes. Wanneer u voor ons kiest om een seminar te organiseren wordt de lunch verzorgd door onze getalenteerde cateraar, een borrel met bittergarnituur, breakout rooms, stands, alles is mogelijk en vooral afhankelijk van de sfeer die u wilt neerzetten. Tijdens ons locatiebezoek kunt u direct spreken met één van onze eventmanagers die de samen met u de aanloop naar uw seminar zal bespreken. Doordat u bij Gooiland Events altijd een persoonlijke event manager heeft zijn de lijnen kort en kunt u tot op het allerlaatste moment wijzigingen doorgeven, daarnaast weet u hierdoor zeker dat de locatie niet dubbel is geboekt.seminar organiseren sfeerimpressienaamloos-1

Seminar organiseren? Kom eens langs

Voordat u een locatie kiest waar u een seminar wilt gaan organiseren, wilt u deze vast eerst even bekijken. U wilt weten wat er gebeurt wanneer het seminar uitloopt, of er voldoende technische hulpmiddelen aanwezig zijn en van welke faciliteiten u gebruik kunt maken zonder extra kosten te maken.

Bij Gooiland Events snappen wij dat u een seminar niet gaat organiseren zonder dat u antwoord heeft op juist die vragen. Daarom nodigen wij u graag uit voor een locatiebezoek. Hierin nemen wij u mee langs al onze zalen en subzalen, bespreken wij uw wensen en onze mogelijkheden.

De waardering van Gooilandevents op Facebook is 4.0 uit 5.0 gebaseerd op 430 beoordelingen.