symposium organiseren

U wilt een symposium organiseren. Dan bent u vast op zoek naar een goede locatie voor uw symposium. U wilt uiteraard dat deze locatie centraal gelegen en goed bereikbaar is, maar ook dat deze bijdraagt aan het succes van uw symposium. Gooiland, gevestigd in een monumentaal pand, voldoet aan al uw wensen en heeft ruimte voor symposia tot 2200 personen. Wij beschikken over een Theater, Cineac en een Green Lounge, maar ook onze kleinere ruimtes kunnen geschikt zijn. Wij denken niet graag in beperkingen en weten daarom zeker dat wij aan uw wensen kunnen voldoen. Wilt u liever niet alleen een symposium organiseren? Ons ervaren team is vernieuwend en creatief. Hun oog voor detail maakt ieder symposium tot een succes. Lunch verzorgd door onze getalenteerde cateraar, een borrel met bittergarnituur, breakout rooms, stands, alles is mogelijk en vooral afhankelijk van de sfeer die u wilt neerzetten.

  • check

    vernieuwend en creatief

  • check

    meerdere break-out rooms

  • check

    vaste cateraar

Geïnteresseerd in het organiseren van een symposium bij Gooiland?

Een uniek symposium organiseren

Een symposium organiseren doet u waarschijnlijk niet iedere dag, daarom wilt u dat het een ongekend succes wordt. Gooiland Events snapt dat en denkt gedurende het gehele traject met u mee. Pas wanneer u honderd procent tevreden bent, beginnen wij samen met het organiseren van uw symposium. In onze unieke historische locatie organiseren wij al jaren succesvolle sympopsia, dat ziet u terug in onze referenties. Onze monumentale locatie kenmerkt zich door de gekke vormen. In ons Gooiland Complex vindt u geen standaard kamers, maar unieke ruimtes met unieke vormen. Hierdoor ontstaat er een hele speelse sfeer en is een symposium organiseren bij Gooiland Events een unieke ervaring.theater4untitled-71

Het gooiland complex

Het Gooiland Complex is een monumentaal pand en daar zijn wij behoorlijk trots op. Het pand is gebouwd in de jaren ’30 door architect Jan Duiker. Architect Duiker zag gebouwen als machines en heeft van het Gooiland Complex een ware evenementen machine gemaakt. Uiteraard is het pand meerdere keren totaal verbouwd. Hierbij is echter wel zorg gedragen dat het authentieke karakter van het gebouw bewaard is gebleven. Kortom: uw volgende symposium organiseren bij een echt unieke locatie? Dan nodigen wij u graag uit voor een locatie bezoek. Hierin laten wij u geheel vrijblijvend kennis maken met onze historische locatie en bespreken we wanneer u dat wilt, alvast de mogelijkheden.

De waardering van Gooilandevents op Facebook is 4.0 uit 5.0 gebaseerd op 430 beoordelingen.