Themafeest organiseren

Het geheim van een uniek en onvergetelijk themafeest organiseren? Geef er simpelweg een thema aan! De voorpret, het wow-effect, lachende mensen… Thema’s zorgen altijd voor plezier en een ongedwongen sfeer.

Het juiste thema bedenken is niet gemakkelijk. En wij kunnen ons ook best voorstellen dat het voor u te tijdrovend is om zo’n themafeest te organiseren en aan te kleden. Ons ervaren team met originele en vernieuwende ideeën staat u daarom, indien gewenst, graag bij en zullen samen met u het themafeest organiseren. Zij weten als geen ander hoe je het thema laat aansluiten bij uw gasten en hun oog voor detail blijft verbazen.

Het centraal gelegen rijksmonument Gooiland beschikt over verschillende ruimtes, welke volledig aanpasbaar zijn. U bent daarom net zo welkom met een klein als met een groot gezelschap. Ook is het mogelijk om onze getalenteerde cateraar in te zetten. Kiest u liever voor een bittergarnituur? Bij Gooiland denken wij niet in beperkingen.

Mogen wij uw themafeest onvergetelijk maken?

  • check

    creatieve input

  • check

    live entertainment

  • check

    wow-effect

Geïnteresseerd in het organiseren van een themafeest in Gooiland?

De waardering van Gooiland Events op Facebook is 4.0 uit 5.00 gebaseerd op 248 beoordelingen.


Themafeest organiseren?

Dan wilt u wel eerst zeker weten dat de locatie tot in de puntjes verzorgd is. Wij nodigen u daarom graag uit voor een locatie bezoek. Tijdens ons locatie bezoek kunt u vast sfeer proeven in onze mooie historische locatie. Ook is er ruimte om alvast uw wensen met ons te bespreken. Wanneer u wilt kunnen we aansluitend via een initieel gesprek uw wensen bespreken. Wanneer beide partijen tevreden zijn over de wensen en afspraken, zullen wij deze verwerken in een geheel vrijblijvende offerte. Hierin staan uw wensen uitgeschreven, ons advies en een aantal opties waarmee uw themafeest er één wordt om nooit meer te vergeten.


Neem contact op, dan organiseren we het themafeest samen!

Wij snappen dat er bij het organiseren van een themafeest een hoop komt kijken. Om u te helpen bij het organiseren van het feest hebben wij diverse eventmanagers in dienst die werkelijk tot het uiterste voor u gaan. Geen vraag is te moeilijk, geen wens is te groot. Wilt u alvast even sparren met één van onze eventmanagers? Geen probleem! In een geheel vrijblijvend gesprek vertellen onze evenementenmanagers u graag alles over onze locatie en de mogelijkheden.


Stel ons uw vraag