Trouwlocatie in het centrum van Hilversum

Op zoek naar een officiële trouwlocatie die klasse en een rijke geschiedenis uitstraalt? Een locatie die jullie ja-woord extra glans geeft? Dan heb je hem gevonden. Gooiland is gevestigd in een rijksmonument en staat bekend om haar bijzondere architectuur. De intieme sfeer die je binnen zult aantreffen, maakt dat alles klopt. En dat is precies wat je op zo’n belangrijke dag wilt.

Het maakt ons niet uit of je een ceremonie voor 50 of 200 gasten wilt organiseren. We hebben de beschikking over 17 multifunctionele ruimtes, die helemaal naar jullie smaak zijn in te delen en aan te passen. Deze ruimtes hebben imposante namen als het Theater, de Cineac, de Green Lounge en de Showroom.

  • check

    ja-woord met extra glans

  • check

    sfeervol diner

  • check

    live entertainment

Meer weten over Gooiland als officiële trouwlocatie?


Over onze trouwlocatie

Gooiland is gevestigd in het historische Gooiland. Dit monumentale pand is uitermate geschikt als trouwlocatie, omdat het geen standaard hokjes-gebouw is. Gooiland is in de jaren ’30 gebouwd om antwoord te geven aan de alsmaar groeiende vraag naar een uitgaanscentrum in Hilversum. Het complex is ontworpen en gebouwd door Nederlands meest gerenommeerde architect: Jan Duiker. Hij zag gebouwen als machines en dat zie je overal in terug. Gooiland is een echte vrijetijdsmachine, een trouwlocatie met een rijke historie.trouwlocatie gooiland hapjes drankjes


Een trouwlocatie voor de hele bruiloft

Wil je de gehele dag op één locatie? Daar staan wij juist om bekend. Of jullie nu kiezen voor een groots feest, een walking dinner of sfeervol diner. Ieder paar ziet een andere dag voor zich en daarom denken wij nooit in beperkingen. Jullie wens, zal onze uitvoering zijn. Onze eigen eventmanager staat kosteloos tot jullie beschikking en weet als geen ander hoe je met onze trouwlocatie een bruiloft tot dé bruiloft weet te maken. Op naar de dag van jullie leven!