Uitvaart

Vandaag de dag is een bijzondere en eigentijds uitvaart steeds belangrijker. Terwijl het vroeger vooral simpel en klein moest, is er vandaag de dag een steeds grotere behoefte aan een bijzondere en niet te vergeten uitvaart om een geliefd persoon te herdenken. Het leven moet namelijk gevierd worden, helemaal op zo’n dag. Gooiland Events beschikt over een ruim en bijzonder historisch pand en wordt doorgaans ingezet als Theater, Hotel en evenementenlocatie. Hierdoor weet u zeker dat de uitvaart van uw geliefde niet bij een standaard uitvaartcentrum plaatsvindt, maar bij een bijzondere ruimte die uw geliefde een waardige uitvaart biedt.

  • check

    Een waardig afscheid

  • check

    Persoonlijke aandacht

  • check

    Flexibel tot het laatste moment

Een uitvaart organiseren bij Gooiland? Neem dan contact op


Een uitvaart bij locatie Gooiland

U bent op zoek naar een geschikte en bijzondere locatie voor uw uitvaart. Dan bent u bij Gooiland aan het juiste adres. Wanneer u kiest voor Gooiland nemen wij uw wensen op in een initieel gesprek. Uiteraard kunt u ook langskomen voor een vrijblijvend bezoek aan onze locatie. In een ontspannen sfeer kunnen wij dan alvast de mogelijkheden met u bespreken, waardoor u direct een beeld krijgt van wat onze locatie uw uitvaart bijzonder kan maken. Gooiland is een intieme locatie, maar biedt toch ruimte tot 2200 personen. Hierdoor kunt u bij Gooiland een uitvaar organiseren van klein tot intiem tot groot en bijzonder. De mogelijkheden zijn eindeloos.

uitvaartlocatie bloemenuitvaart bezig

Uw uitvaart centraal

Kiest u ervoor om de uitvaart van uw geliefde te organiseren bij Gooiland dan kunt u rekenen op een vast contactpersoon, duidelijke kosten en een passende nazorg. Wij behandelen iedere uitvaart anders. Hierdoor kunt u rekenen op een passend bijzonder afscheid. Onze medewerkers ondersteunen u voor, tijdens en na de plechtigheid. Bij Gooiland nemen wij, wanneer u wilt, alles uit handen. Hierbij kunt u denken aan prachtige bloemstukken, bijzondere aankleding, exclusieve hapjes en drankjes en een uitstekende begeleiding op de dag van de uitvaart. Wij gaan samen met u graag voor een bijzondere en unieke uitvaart voor de persoon die u zo lief is.

Wij hopen dat u ons de kans geeft om de uitvaart van uw geliefde te organiseren, zodat we samen een bijzondere dag kunnen organiseren, waar u nog lang aan terug kunt denken. Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen in onze locatie.