Vergaderlocatie Midden Nederland

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie in Midden Nederland met een centrale ligging en een unieke, sfeervolle sfeer? Dan bent u bij Gooiland events aan het goede adres. Onze monumentale vergaderlocatie biedt alle ruimte voor vruchtbare vergadersessies. Wij snappen dat vergaderen niet behoort tot uw favoriete taken, vergaderen kan echter wel zeer nuttig zijn.

Gooiland maakt uw vergadering een stuk aangenamer met flexibel op te stellen ruimtes en heerlijke catering. De vergaderlocatie van Gooiland is de meest gastvrije vergaderlocatie van Midden Nederland. Onze vergaderlocatie bevindt zich in een rijksmonument dat ontworpen is door de bekende Nederlandse architect Jan Duiker. Hij wilde van Gooiland een gastvrijheidsmachine maken en volgens ons is dat zeker gelukt. Wanneer u een vergadering organiseert in één van onze inspirerende Jan Duikerzalen dan weet u zeker dat het u en uw gasten aan niets ontgaat. Heeft u op het laatste moment nog wijzigingen in de catering of beeld & geluid? Ook dat is geen probleem, wij blijven tot het allerlaatste moment flexibel.

  • check

    AANTREKKELIJK GEPRIJSD

  • check

    EXCLUSIEVE CATERING

  • check

    EIGEN EVENTMANAGER

GEÏNTERESSEERD IN HET ORGANISEREN VAN EEN FEEST BIJ GOOILAND?


Vergaderlocatie Midden Nederland

Een van de belangrijkste factoren bij het kiezen van de geschikte vergaderlocatie is bereikbaarheid. U wilt natuurlijk dat iedereen zonder moeite de vergadering kunt bijwonen. Onze vergaderlocatie in Midden Nederland is uitstekend te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Als evenementenlocatie weten wij als geen ander wat belangrijk is bij het organiseren van een vruchtbare vergadering. Besluit u om uw vergadering te organiseren bij Gooiland? Dan kunt u rekenen op een persoonlijke eventmanager die samen met u voor het allerbeste resultaat gaat.vergaderlocatie midden nederland vergaderenvergaderlocatie midden nederland in vergadering

Onze historische vergaderlocatie in Midden Nederland

Zoals gezegd zit Gooiland gevestigd in een rijksmonument. Hierdoor vindt u bij ons geen standaard vierkante ruimtes, maar unieke zalen en vergaderruimtes met allen een eigen sfeer en uitstraling. Het Gooiland complex is ontworpen door één van de meest bekende Nederlandse architecten Jan Duiker. Hij zag gebouwen als machines en heeft van Gooiland een ware gastvrijheidsmachine gemaakt. Wij vinden dat u dit het beste zelf kunt beoordelen, dus nodigen wij u graag uit voor een locatie bezoek in onze vergaderlocatie in Midden Nederland. Hierin nemen wij u mee langs alle ruimtes die Gooiland rijk is. Wanneer u wilt kunnen we tijdens het locatie bezoek alvast uw wensen doornemen.

Toch eerst nog iets meer informatie? Ook dat is geen probleem! Onze eventmanagers vertellen u graag alles over onze vergaderlocatie en de mogelijkheden.


Stel ons uw vraag