Vergaderlocatie Noord Holland

Laten we eerlijk wezen, vergaderen is meestal niet jouw favoriete bezigheid. Toch is vergaderen vaak nodig om alle neuzen de goede kant op te krijgen. Wanneer je een vergadering gaat organiseren wil je dat de tijd zo goed mogelijk besteed wordt. Daarom ben je op zoek naar een goed bereikbare en centraal gelegen vergaderlocatie in Noord Holland. Onze monumentale vergaderlocatie in Midden Nederland biedt alle mogelijkheid om een vruchtbare vergadering te organiseren.

Wanneer je ervoor kiest om een vergadering te organiseren in onze sfeervolle vergaderlocatie in Noord Holland kun je rekenen op een flexibele opstelling, heerlijke catering en flexibel in te richten ruimtes. Wanneer je kiest voor Gooiland als vergaderlocatie, krijg jij en je collega’s de kans om te vergaderen in een uniek rijksmonument. Hierdoor vind je bij ons geen standaard vierkante ruimtes, maar inspirerende en flexibel in te richten ruimtes. Hierdoor weten wij zeker dat jij alle mogelijkheden hebt om een effectieve vergadering neer te zetten. Zoek je een vergaderlocatie in Noord Holland? Bereken dan direct jouw prijs.

  • check

    14 multifunctionele ruimtes

  • check

    Persoonlijke aandacht

  • check

    Flexibel tot het laatste moment

Uw bijeenkomst organiseren bij Gooiland?


Vergaderlocatie Noord Holland

Wanneer je ervoor kiest om te vergaderen op een externe locatie wil je logischerwijs zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan het reizen naar de locatie. Onze vergaderlocatie in Noord Holland ligt in het centrum van Hilversum en is enorm goed te bereiken via het openbaar vervoer en de auto. Als evenem

Een van de belangrijkste factoren bij het kiezen van de geschikte vergaderlocatie is bereikbaarheid. U wilt natuurlijk dat iedereen zonder moeite de vergadering kunt bijwonen. Onze vergaderlocatie in Midden Nederland is uitstekend te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Als evenementenlocatie weten wij als geen ander wat belangrijk is bij het organiseren van een vruchtbare vergadering. Besluit u om uw vergadering te organiseren bij Gooiland? Dan kunt u rekenen op een persoonlijke eventmanager die samen met u voor het allerbeste resultaat gaat.vergaderlocatie midden nederland vergaderenvergaderlocatie midden nederland in vergadering

Onze historische vergaderlocatie in Midden Nederland

Zoals gezegd zit Gooiland gevestigd in een rijksmonument. Hierdoor vindt u bij ons geen standaard vierkante ruimtes, maar unieke zalen en vergaderruimtes met allen een eigen sfeer en uitstraling. Het Gooiland complex is ontworpen door één van de meest bekende Nederlandse architecten Jan Duiker. Hij zag gebouwen als machines en heeft van Gooiland een ware gastvrijheidsmachine gemaakt. Wij vinden dat u dit het beste zelf kunt beoordelen, dus nodigen wij u graag uit voor een locatie bezoek in onze vergaderlocatie in Midden Nederland. Hierin nemen wij u mee langs alle ruimtes die Gooiland rijk is. Wanneer u wilt kunnen we tijdens het locatie bezoek alvast uw wensen doornemen.

Toch eerst nog iets meer informatie? Ook dat is geen probleem! Onze eventmanagers vertellen u graag alles over onze vergaderlocatie en de mogelijkheden.


Stel ons uw vraag