Vergaderlocatie Utrecht

Zoals voor zoveel mensen is vergaderen waarschijnlijk ook niet jouw favoriete bezigheid. Vergaderen kan echter zeer effectief zijn om alle neuzen de goede kant op te krijgen, knopen door te hakken of gewoon even centraal de stand van zaken te bespreken. Wanneer je toch besluit te vergaderen, en zeker wanneer je besluit dat te doen op een externe locatie, wil je een goed bereikbare, centraal gelegen en inspirerende locatie.

Dan zit je bij Gooiland goed. Onze vergaderlocatie vlakbij Utrecht en in het hartje van Hilversum is goed te bereiken, enorm sfeervol en flexibel in te richten. Bij onze vergaderlocatie vlakbij Utrecht kun je rekenen op een sfeervolle en inspirerende locatie, heerlijke catering en een persoonlijke event manager. Geen vierkante ruimtes, maar sfeervolle ruimtes in unieke vormen. Benieuwd wat Gooiland Events kan doen voor jouw vergadering? Bereken dan direct jouw prijs.

  • check

    100% Ontzorging

  • check

    Monumentale Locatie

  • check

    professioneel en gastvrij personeel

Uw vergadering organiseren bij Gooiland?


Gooiland: De vergaderlocatie vlakbij Utrecht

Vergaderen is waarschijnlijk niet je meest favoriete taak. Het is een noodzakelijk kwaad. Bij Gooiland vinden wij dat vergaderen niet alleen effectief moet zijn, het mag ook best een beetje leuk zijn. Onze vergaderlocatie ligt vlakbij Utrecht in het centrum van Hilversum. Wij zijn uitstekend te bereiken via zowel het openbaar vervoer als met de auto. Om ervoor te zorgen dat het je tijdens en voorafgaand aan de vergadering aan niets ontgaat, krijg je een persoonlijke event manager toegewezen. Hij of zij staat jou bij het organiseren en het houden van de vergadering bij. Gooiland is meer dan een goed bereikbare vergaderlocatie vlakbij Utrecht.vergaderlocatie utrecht sfeervergaderlocatie utrecht bespreking

Vergaderlocatie Utrecht met een historische sfeer

Het Gooiland complex is van oudsher een gastvrije locatie met een focus op het bedrijfsleven. Onze vergaderlocatie en werd in 1936 gebouwd door de bekende architect Jan Duiker. Het doel van zijn project was antwoord geven aan de groeiende vraag van de Amsterdamse elite die naar Hilversum waren verhuisd voor een uitgaansgelegenheid. In 1936 was het antwoord daar in de vorm van het gastvrije Gooiland Complex. Sinds de jaren ’30 is onze locatie natuurlijk meerdere malen verbouwd. Toch heeft de locatie niets van haar oorspronkelijke charmes verloren en is het nog steeds de meest gastvrije vergaderlocatie vlakbij Utrecht.