Vergaderlocatie Hilversum

Bij Gooiland vergaderlocatie weten wij hoe belangrijk een goed georganiseerde vergadering is. Natuurlijk is vergaderen niet het leukste onderdeel van uw werk. Gooiland vergaderlocatie maakt uw vergadering graag een beetje leuker in onze unieke locatie. Onze vergaderlocaties zijn professioneel ingericht en uiteraard van alle gemakken voorzien.

 • check

  UITEENLOPENDE VERGADERRUIMTES TER BESCHIKKING

 • check

  EEN LUXE EN PROFESSIONELE UITSTRALING

 • check

  BARISTA KOFFIE EN AMBACHTELIJKE PETIT FOURS

GEÏNTERESSEERD IN HET ORGANISEREN VAN EEN VERGADERING BIJ GOOILAND VERGADERLOCATIE?

Elke vergadering is anders

Wij snappen dat geen vergadering hetzelfde is en dat aandacht en zorg een vergaderlocatie uniek maken. Een meeting in theateropstelling of de traditionele carré of schoolopstelling in een zakelijke setting is bij ons één van de veel gekozen opstellingen. Bent u op zoek naar iets uniekers? Ook dat is geen probleem! Onze eventmanagers helpen u graag bij het organiseren van een creatieve vergadering in onze vergaderlocatie.

Bij Gooiland vergaderlocatie zijn wij constant bezig met het verbeteren van onze dienstverlening. Zo hebben wij het concept “de toneelvergadering” geïntroduceerd. Theatraal op meer dan één manier en de mogelijkheden  zijn vrijwel eindeloos – maak optimaal gebruik van onze vergaderlocatie Hilversum en over uw vergadering wordt gegarandeerd nog lang nagepraat.

vergaderlocatie gesprek


 

vergaderlocatie buffet

vergaderlocatie zaal studio

Vergaderlocatie Hilversum voor grote vergaderingen

Gooiland evenementenlocatie is van oudsher een theater met een rijke historie die terug dateert uit de jaren ’30. In deze jaren werd het Gooiland complex gebouwd om antwoord te geven aan de groeiende uitgaansvraag in het Gooi. Uiteraard is dit unieke theater sinds de bouw meerdere malen verbouwd. Bij de verbouwing is constant zorg gedragen om het unieke karakter van ons theater te behouden. Het resultaat? Een werkelijk prachtige theaterzaal die op verbluffende wijze in te zetten is als vergaderlocatie.

Onze theaterzaal als vergaderlocatie Hilversum is geschikt voor vergaderingen tot 750 personen. In onze zaal wordt het podium volledig opgebouwd naar uw wens. Bijvoorbeeld een actieve, ronde opstelling op het toneel met de nodige zitplaatsen verdeeld op het podium waardoor de spreker dynamisch met zijn publiek de interactie kan opzoeken.

Het vergt een bepaalde inzet van zowel de spreker als uw gasten wat een vergadering in deze opstelling actief en energiek kan maken. Of wat dacht u van een theateropstelling op het podium, richting de zitplaatsen in de theaterzaal? Verras uw gasten met deze wisseling van decor en laat bijvoorbeeld uw sprekers plaats nemen in de zaal – het zijn de details die mensen bij blijven! De Vergaderlocatie bij Gooiland:

 • Kan geheel naar wens worden ingevuld
 • Kunnen plaatsvinden in een kleine formele zaal, maar andere mogelijkheden worden nooit uitgesloten
 • Zijn centraal gelegen in Nederland, vlakbij Utrecht en zeer goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer
 • Kunnen plaatsvinden in het theater, een originele ruimte. Interactie met uw publiek was nog nooit zo makkelijk
 • Kunnen plaatsvinden vanaf 5 personen


Hoe ziet uw gedroomde vergaderlocatie eruit?

Wilt u vergaderen op een werkelijk unieke en monumentale vergaderlocatie? Gooiland helpt u graag bij het organiseren van een unieke vergadering. Wij nodigen u graag uit om langs te komen bij onze unieke vergaderlocatie om alvast sfeer te proeven. Tijdens een locatiebezoek laten wij u graag alle verschillende (sub)zalen zien die Gooiland rijk is en overleggen wij samen de mogelijkheden.

Wilt u eerst iets meer informatie? Onze event creators helpen je graag verder.

spreker op onze vergaderlocatie