Verjaardagsfeest

Een verjaardag moet bijzonder zijn. Zeker wanneer u een bepaalde mijlpaal heeft bereikt. Daarom staat Gooiland Events graag voor u klaar om van uw verjaardag een daverend succes te maken. Bij Gooiland Events is echt niets te gek en kan elke ruimte omgetoverd worden naar uw thema. Hoe groot of klein uw verjaardag ook is, Gooiland biedt ruimte voor genootschappen van 50-2000 personen.

  • check

    Prosecco ontvangst

  • check

    intiem diner

  • check

    themafeesten

Geïnteresseerd in het vieren van uw verjaardag in Gooiland?


Uw verjaardag bijzonder

Uw verjaardag zal dit jaar bijzonder worden, daar bent u over uit. Misschien denkt u aan een groots feest met dj, goede hapjes, prosecco een verlichte vloer en discoballen. Of heeft u juist een intiem diner of onvergetelijke borrel in gedachten?

Wij begrijpen dat iedereen feest viert op zijn eigen manier en gelukkig is dat allemaal mogelijk bij Gooiland. Onze feestlocatie beschikt over imposante ruimtes met namen als het Theater, de Filmzaal en het Grand Café. Maar ook een meer bescheiden ruimte als de Herenkamer kan uw feest eer aan doen. Alles in uw eigen stijl, zodat u de sfeer die u voor ogen heeft kunt neerzetten.
Weet u niet precies wat u wilt? Dan bieden wij met liefde een ervaren team, boordevol creativiteit en oog voor detail. Silent disco’s, een chique diner, themafeesten of het creëren van een hippe club? Zij draaien nergens meer hun hand voor om.champagne