Workshop organiseren

U wilt een workshop organiseren en zoekt daar de geschikte locatie voor. Een locatie die voor iedereen goed bereikbaar is, sfeer uitstraalt en van het juiste formaat is. Misschien heeft u een podium nodig met daaromheen theaterstoelen, een indrukwekkend dakterras of juist een filmzaal. Of vraagt uw workshop om iets heel anders?

Ons monumentale pand met karakter beschikt over zoveel multifunctionele ruimtes, dat wij met zekerheid durven zeggen dat u bij ons aan het juiste adres bent. Ons personeel kan, indien gewenst, samen met onze getalenteerde cateraar voor u zorgen. Maar ook als u alleen onze ruimte wilt gebruiken bent u van harte welkom. Van dansworkshops en speeddates, tot professionele workshops tijdens grote congressen… Bij Gooiland heeft u uw locatie gevonden.

Mocht u niet precies weten wat u nodig heeft: ons ervaren team met vernieuwende ideeën staat u graag bij om samen met u de allerbeste workshop te organiseren.

  • check

    creatieve ideeën en input

  • check

    multifunctionele ruimtes

  • check

    centrale ligging

Geïnteresseerd in het geven van workshops in Gooiland?

Een workshop organiseren op een sfeervolle locatie

Het effect van een workshop is het grootst wanneer je deze organiseert in een sfeervolle en historische locatie. Een locatie die jouw deelnemers inspireert en anders laat denken. Gooiland Events zit gevestigd in het Gooiland Complex. Een monumentale en historische locatie die uniek is in Nederland. In onze monumentale locatie vind je geen standaard vierkante ‘hokken’, maar sfeervolle ruimtes die allen uniek zijn van elkaar. Dat is wat Gooiland Events de perfecte locatie maakt voor het organiseren van een workshop.workshop organiseren jan duiker
workshop organiseren volle gang

Workshop organiseren? Wij staan je bij!

Een workshop organiseren kan een boel stress en zorgen opleveren, je moet immers met een boel zaken rekening houden. Wij van Gooiland Events vinden dat het organiseren van een workshop vooral leuk moet zijn en effectief. Daarom hebben wij een aantal getalenteerde eventmanagers voor u klaar staan die je helpen tijdens alle facetten van het organiseren van een workshop. Wij zorgen er samen met jou voor dat jouw workshop bijzonder wordt. Een aantal van van onze onderscheidende factoren zijn: flexibel tot het laatste moment, één aanspreekpunt en natuurlijk de mogelijkheid om te overnachten in ons nieuw verbouwde Gooiland Hotel.