Zaalverhuur Midden Nederland

Zaalverhuur komt er in allerlei smaken, vaak is het afhankelijk van uw smaak voor welke locatie u gaat. Hoewel Gooiland een locatie is, hebben wij een team gedreven professionals die elke bijeenkomst tot een succes maken. Zaalverhuur kunnen wij voor u organiseren van 50-2200 personen. Dit doen wij niet door één gigantische zaal aan u te verhuren, maar door alle zalen op een speelse manier met elkaar te combineren. Zo is het mogelijk om uw bijeenkomst te starten in ons net gerenoveerde Grand Café en vervolgens de sessie voort te zetten in onze filmzaal. De mogelijkheden zijn eindeloos. Daarnaast is er in het gehele gebouw razendsnelle WIFI, wel zo gemakkelijk wanneer u meerdere zalen wilt gebruiken voor uw evenement.

  • check

    100% Ontzorging

  • check

    Monumentale Locatie

  • check

    Unieke ruimtes

Uw bijeenkomst organiseren bij Gooiland?


Zaalverhuur Midden Nederland

Onze locatie ligt in het midden van Hilversum en daarmee in het hartje van Midden Nederland. Wat onze locatie uniek maakt is dat wij gaan standaard vierkante ruimtes hebben, maar sfeervolle ruimtes met unieke vormen. Elke ruimte heeft zijn eigen unieke vorm en daarmee zijn eigen sfeer. Dit komt doordat Gooiland gebouwd is door de bekende Nederlandse architect: Jan Duiker. Hij zag gebouwen als machines en heeft van het Gooiland complex een ware gastvrijheidsmachine gemaakt. Het complex is gebouwd op basis van de leerschool van ‘het nieuwe bouwen’. Dat is wat onze sfeervolle locatie echt uniek maakt.


Zaalverhuur Foyer Gooiland

Zaalverhuur organiseren filmzaal

Zaalverhuur met een flexibele aanpak

Doordat wij werken met een klein, hecht team eventmanagers blijven wij flexibel tot op het allerlaatste moment. Van het eerste belletje naar onze locatie tot aan de bijeenkomst heeft u één aanspreekpunt binnen Gooiland zaalverhuur. Dat zorgt ervoor dat zelfs last-minute wijzigingen zoals het aantal gasten of wijzigingen met betrekking tot de catering geen enkel probleem zijn. Ons team kan snel schakelen en zorgt ervoor dat uw bijeenkomst een succes wordt. Bent u op zoek naar een sfeervolle authentieke locatie voor zaalverhuur in het Midden van Nederland? Plan dan eens een gratis locatiebezoek in. Hierin nemen wij u mee langs alle ruimtes en zalen die Gooiland zo bijzonder maakt en kunnen wij vast uw wensen met onze mogelijkheden spiegelen. Wij zien u heel graag terug in onze sfeervolle locatie in het midden van Hilversum.